Författare

Beata Agnieszka Konar debuterade som författare 2011 med barnboken Natashan och har sedan dess även gett ut När mamma reste bort (2012) och Therese, Leo och farfar som kom bort (2013) på det egna förlaget Gryf Förlag. ”När jag  startade Gryf Förlag och drog igång dess första satsning, gjorde jag det med ambitionen att skapa en serie högläsningsböcker med stor igenkänningsfaktor för barn och vuxna, som skulle vända sig till 5 till 10-åringar, men kunna högläsas av hela familjen. Min önskan är att bidra till att barn och vuxna får ett till tillfälle att prata med varandra om sånt som faktiskt händer på riktigt i våra liv”.

Beata är regissör, journalist, författare och förläggare och har varit yrkesverksam sedan 1993.  Hon driver och producerar egna filmprojekt, samt samarbetar med andra filmare, journalister, skådespelare och musiker i olika produktioner och konstellationer. 1998 bildade hon filmbolaget Beata Konar Produktion, i vilket hon även producerar journalistiska arbeten.

Beata är även verksam som regissör, manusförfattare och producent i film-bolaget Moonlighting STHLM, som hon äger och driver tillsammans med filmare Miko Lazic.

Böcker skrivna av Beata Agnieszka Konar:

Högst upp När mamma reste bort_omslag Omslag_enkel_highres

Är du journalist och vill boka författarintervju eller beställa recensionsexemplar, maila: gryfpublishing@gmail.com

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s