Natashan

Köp/låna boken Natashan HÄR

Boka författarbesök & dramatiserad högläsning till din (för-)skola.

Natashan känner sig övergiven av bästa kompisarna som slutat på dagis för att börja i skolan. Av morfar som verkar tycka att andra barn är både bättre och duktigare än hon. Av Sam som inte längre finns. Kanske till och med av mamma och pappa som bara tycker att hon bråkar. Men så kommer ett spännande brev på posten. Kanske kan allt bli som hon önskar ändå?

Boken är skriven ur ett barns perspektiv och passar utmärkt för högläsning i familjen, på förskolan, i förskoleklass och lågstadiet.

Natashan är den första i en serie böcker skrivna av Beata Agnieszka Konar. Boken riktar sig till barn mellan 5 och 10 år, åldern då kompisar blir allt viktigare, familjen känns allt knasigare och döden allt mer skrämmande.

 1. PROVLÄS  r
 2. KÖP/LÅNA här
 3. FRAMTRÄDANDEN  här
 4. SKRIV UT Favoritfigurer från boken , klicka här
 5. RECENSIONER 
  Recension Natashan Tidningen Kulturen
  Arbetarbladet
  DN Kultur_egna-forlag-ar-bokvarl
  Natashan _BTJrecension
  BokLus
  Världen ur ett dagisbarns perspektiv
  Sofies bokblogg
  fib Kulturfront

LÄSAROMDÖMEN
Vilken bra bok, Vincent sitter trollbunden, den är fantastiskt bra, Tack.Den fångar verkligen ett barns värld, och tar deras problem på allvar. Illustrationerna är oxå enastående.” //  Pappa till en 5-åring

”Verkligen helbra, tankvärd och kul. Mina barn älskar den och jag med. Boken får oss att prata om sånt som mina barn är med om just nu, speciellt den äldsta.!” // Mamma till 4 och 6- åring.

”Underbart! Tårarna kom direkt!Vi älskar den!” // Mamma till 10 och 5-åring.

”Vi känner igen oss. Mitt barnbarn Philip 6 år sitter alldeles tyst och lyssnar. Han vill höra mer och mer.”// Farmor

”Kunden kom in och köpte ett till ex i present, berättade att hennes 7- åring tagit med boken till skolan och att fröken nu högläste boken för klassen.”// Expedit i bokhandel

För ett par veckor sedan läste jag och mina barn (7 och 9 år) boken om henne. Vi gillar den massor! Vi gillar att den är skriven ur barnets perspektiv, skönt avslappnad och helt befriad från ”smygpedagogik”. Vi gillar också att den satte igång massa tankar och gav upphov till spännande samtal i vår familj”. // Petra Krantz Lindgren. se

© Alla illustrationer på denna hemsida är upphovsrättsskyddade. Illustrationerna får enbart laddas ned och skrivas ut för privat bruk. All övrig användning av illustrationerna är förbjudet.

Annons

2 reaktioner på ”Natashan

 1. Underbart! Tårarna kom direkt! 🙂
  Lägger en beställning på en gång – ser fram emot att läsa boken för mina två ungar, 5 och 10 år! Passar ju perfekt!
  Kram och lycka till!
  Liselott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s